för företag, textproduktion, copy, content, texter

Vad kan jag hjälpa er med?

Dra nytta av min breda kompetens med erfarenhet av allt från snärtiga bildtexter och mässmaterial till intervjuer, reportage och faktiskt också hela romaner. Jag skriver för webb och sociala medier och jobbar med program som WordPress, Apsis och Creative Cloud. Anlitar du mig får du en konsult som är snabb och prisvärd, och som tar sig an även små uppdrag.

Content / Copy

Var det länge sedan er hemsida uppdaterades med nytt innehåll? Vill du ha hjälp att formulera texter till ett nyhetsbrev, presentera produkter eller nya medarbetare? Hinner du inte få ihop säljtexterna till katalogen? Jag hjälper dig!

Formgivning

Behöver ni hjälp med årsberättelser, kundtidningar, mässmaterial eller restaurangmenyer? Jag arbetar i Creative Cloud och skapar snygga och tydliga produkter enligt era önskemål.

Kreativ konferens

Lätta upp dagordningen med en föreläsning / workshop i storytelling där alla kan delta. Jag utformar ett inslag efter era förutsättningar.

Andra tjänster

Ibland dyker saker upp utan förvarning. Kontakta mig på frida@manuskt.se och berätta vad ni behöver hjälp med just idag.

Utgångspris: 1000 kr / h
F-skatt ex. moms.